Frequently Asked Questions

Hieronder vind je een aantal vragen en antwoorden. Contacteer mij zeker mocht je toch nog een andere vraag hebben.

Ken jij een topsporter zonder coach? Wil jij de future-proof topondernemer zijn? Dan staan wij klaar voor jou, om je wakker te houden en samen business challenges aan te gaan aan de hand van specifieke methodes, direct toepasbare tips and tricks e nveel meer!

Jazeker, enkel… ondernemen is een boeiende reis met regelmatige uitdagingen. Een Human Business Coach gaat je vanuit een andere blik naar eventuele obstakels later kijken. Zo kan er een andere/ nieuwe perceptie ontstaan, die jou duidelijkheid en helderheid kan bieden in jouw doelen. Je gaat leren hoe je je kan concentreren op wat écht belangrijk is.

Kosten ben je kwijt, investeringen gebeuren op lange termijn. Kiezen voor een coach is investeren in de toekomst voor jouw bedrijf. Door Human Business Coaching krijg je gaandeweg meer inzichten, hoe je als individu of als leider met jouw team & bedrijf next level kan gaan in uitdagende tijden!

We gaan eerst samen een strategiegesprek inplannen. Hier nemen we de tijd om jou en het team te leren kennen. We stellen jou dan een groeitraject voor dat aangepast is aan jouw bedrijf.

Door behulp van Human Business Coaching gaan we net dat laagje dieper, je gaat zowel je sterke punten als je valkuilen ontdekken en leren hoe je hiermee met een positieve groei-attitude kan omgaan in je bedrijf, persoonlijk, relationele en sociale leven.